Adeziv Monocomponent - PROMAT®-Kleber K84

Descriere

Adeziv gata de utilizare, fără solvenți, anorganic, modificat cu umpluturi speciale. PROMAT®-Kleber K84 nu degaja gaze toxice sau inflamabile și este disponibil în diferite opțiuni cu proprietăți și / sau vascozitati diferite. PROMAT®-Kleber K84 și PROMAT®-Kleber K84/500 au textură cremoasă netedă.

Domenii de aplicare

Pentru construirea de conducte PROMATECT® de ventilație și de extracție a fumului, pentru lipirea de vată minerală și plăci de construcții Promat rezistente la foc precum și în structuri speciale de protecție împotriva incendiilor, pentru a fi utilizate în cazul ușilor și porților de incendiu, pentru toate aplicațiile interioare, cu excepția condițiilor de umiditate ridicată.

Detalii tehnice

Reactia la foc:    A1, EN 13501-1
Timp de întărire: cca 24Ore (+20 °C), întărire completă: cca 1 săptamână
Temperatura de lucru: 10°C – 20°C
Vâscozitate:
Promat®-Kleber K84: sub formă de pastă, în găleată: 30Pa.s, în pungă: cca 25 Pa.s ± 5 Pa.s (Brookfield Sp. 67/150 UpM)
Promat®-Kleber K84/500: sub formă de pastă, cca 27 Pa.s (Brookfield Sp. 67/150 UpM)
Culoare:  Bej/ Gri

Notă:
Toate valorile fizico-mecanice sunt medii care se bazează pe producţii standard și sunt testate în conformitate cu procedurile interne. Valorile specifice sunt date pentru îndrumare. Cifrele se pot schimba în funcția metodelor de testare utilizate. În cazul în care o anumită valoare are o importanță primordială pentru o specificație, vă rugăm să consultați Departamentul Tehnic SURU

Din aceeasi categorie