Pereti rezistenti la foc

Rezistenta la foc a sistemelor gips carton este esentiala. Dintre toate caracteristicile peretilor din gips carton, tavanelor si placarilor, peformantele privind siguranta oamenilor sunt cele mai importante. Acestea pot sa ii protejeze si sa asigure evacuarea in siguranta in caz de incendiu. Instalarea de solutii corecte intr-o cladire, in conformitate cu reglementarile in vigoare, reduce propagarea focului. Amploarea acestuia este controlata, inainte ca pompierii sau sistemele mecanice sa poata controla si stinge incendiul.

Peretii rezistenti la foc sunt un element important pentru limitarea propagarii incendiului.

Peretii rezistenti la foc comercializati de Suru Facility Gbc pot asigura protectie pentru 90 min, 120 min, 180 min sau 240 min.
Acestia sunt compusi dintr-o structura metalica usoara, vata de inalta densitate si diferite placi de inchidere, in functie de rezistenta la foc ceruta si de specificatiile proiectului.
Placile au dimensiunea de 1220 x 2440, iar grosimea si alcatuirea lor pot varia in functie de destinatie si rezistenta la foc impusa.
– PLACI DE GIPS – CARTON
– PLACI DE MAGNEZIU
– PLACI DE SILICAT DE CALCIU
Peretii de compartimentare sunt neportanti si se pot folosi pentru indeplinirea cerintelor esentiale de securitate la incendiu din cladiri civile si industriale.
Imbinarile placilor se vor realiza in mod traditional, cu pasta de imbinare, iar pe suprafata placilor poate fi aplicat orice finisaj dorit de client (faianta, tapet, vopsitorii lavabile)
La cerere putem asigura montajul contra cost, cu echipe proprii, oriunde e nevoie de pereti rezistenti la foc.