Placă de construcție - MASTERBOARD

Descriere

O placă de silicat de calciu, armată cu fibre și materiale de umplutură selectate. Este realizată fără fibre anorganice și nu conține formaldehidă, rezistentă la efectele umezelii, nu se deteriorează fizic atunci când este utilizată în condiții de umezeală sau umiditate. Este produsă cu asigurarea calității în conformitate cu standardul ISO 9001.
Domenii de aplicare

Se pretează pentru utilizarea într-o gamă largă de aplicații interne și semi-expuse (tip Y, Z1, Z2), cum ar fi plafoane rezistente la umiditate și sisteme de pereți pentru utilizarea în bazine de înot și alte medii cu umiditate ridicată, și, de asemenea, se pot folosi pentru conducte de evacuare a fumului.

Avantaje

  • Rezistent la efectele umezelii
  • Nu se deteriorează din punct de vedere fizic atunci când este utilizat în condiții de umiditate
  • Caracteristicile de performanță nu se degradează împreună vârstă sau umezeală

Detalii tehnice

Alcalinitate:  7 – 10 pH
Coeficient de expansiune:  cca 9x 10-⁶ m/m°K
Densitate (uscat):  cca 1000kg/m³
Conductibilitate termică @ 20 °C: cca 0.22W/m°K

Notă:
Toate valorile fizico-mecanice sunt medii care se bazează pe producţii standard și sunt testate în conformitate cu procedurile interne. Valorile specifice sunt date pentru îndrumare. Cifrele se pot schimba în funcția metodelor de testare utilizate. În cazul în care o anumită valoare are o importanță primordială pentru o specificație, vă rugăm să consultați Departamentul Tehnic SURU

Din aceeasi categorie