Placă de construcție rezistentă la foc - PROMATECT®-100

Descriere

Material rezistent la foc, pe bază de silicat de calciu, din PROMAXON®, cu stabilitate structurală, de dimensiuni mari, autoportant. Producţia are loc în conformitate cu standardul ISO 9001 de asigurare a calităţii.

PROMATECT®-100 conține sfere din silicat de calciu autoclavizat (PROMAXON® este un silicat de calciu hidratat sintetic sub formă sferică) legată într-o matrice minerală. Tehnologia PromaX® oferă performanțe antiincendiu excelente în majoritatea aplicațiilor.

PROMATECT®-100 este aproape albă la culoare. O față este netedă și gata pentru a forma o suprafață finisată, capabilă de a primi aproape orice formă de tratament arhitectural / finisaj. Fața inversă este șlefuită.

Domenii de aplicare

Construcţia structurilor rezistente la foc, în spaţii interioare,conform standardelor europene,în toate domeniile construcţiei înalte,umplerea profilurilor din aluminiu şi oţel,precum şi dezvoltarea unor structuri cu izolare termică bună şi capacitate termică ridicată. PROMATECT®-100 are urmatoarele utilizari (conform EAD 350142-00-1106): la interior (tip Z2).

Avantaje

  • rezistent la efectele umezelii
  • nu se deteriorează din punct de vedere fizic atunci când este utilizat în condiții de umiditate
  • caracteristicile de performanță nu se degradează împreună vârstă sau umezeală

Detalii tehnice

Densitate (uscat): cca 850kg/m³
Umiditate: 1 – 3%
Moisture Diffusion Resistance: cca 5μ
Conductibilitate termică @ 20 °C: cca 0.27W/m°K

Notă:
Toate valorile fizico-mecanice sunt medii care se bazează pe producţii standard și sunt testate în conformitate cu procedurile interne. Valorile specifice sunt date pentru îndrumare. Cifrele se pot schimba în funcția metodelor de testare utilizate. În cazul în care o anumită valoare are o importanță primordială pentru o specificație, vă rugăm să consultați Departamentul Tehnic SURU

Din aceeasi categorie