Placă de construcție rezistentă la foc – PROMATECT®-H

Descriere

Plăci de construcţii rezistente la foc, pe bază de silicat uşor, cu liant de ciment, rezistente la umiditate, cu dimensiuni stabile, mari şi autoportante. Acestea este produs în conformitate cu normele ISO 9001, astfel asigurând calitatea produsului.

PROMATECT®-H este placă minerală “Matrix Engineered” armată cu fibre și materialele de umplutură selectate. Este formată fără fibre organice și nu conține formaldehidă.

PROMATECT®-H este aproape albă la culoare și are un finisaj neted pe una dintre fețe cu fața inversă slefuită. Placa poate fi lăsată necompletată sau poate fi ușor finisată cu vopsele. PROMATECT®-H este rezistent la efectele umezelii și nu se deteriorează din punct de vedere fizic atunci când este utilizat în condiții de umiditate. Caracteristicile de performanță nu se degradează cu vârstă.

Domenii de aplicare

Construcţia structurilor rezistente la foc în conformitate cu normele EN în toate domeniile construcţiilor civile și industriale, cum ar fi: protecția structurilor metalice, compartimentări rezistente la foc, clapete antifoc, structuri de pereți, elemente de fațadă. PROMATECT®-H este un produs de protectie antifoc cu urmatoarele utilizari (conform EAD 350142-00-1106): utilizare la interior (tip Z2), la interior: in conditii de umiditate ridicata (tip Z1), utilizare la exterior, semi-expus (tip Y).

Avantaje

  • Rezistent la efectele umezelii
  • Nu se deteriorează din punct de vedere fizic atunci când este utilizat în condiții de umiditate
  • Caracteristicile de performanță nu se degradează împreună vârstă sau umezeală

Detalii tehnice

Alcalinitate:  cca 12pH
Densitate (uscat): cca 870kg/m³
Umiditate: 5 – 10%
Moisture Diffusion Resistance: cca 20μ
Conductibilitate termică @ 20 °C: cca 0.17W/m°K
Culoare: Gri

Notă:
Toate valorile fizico-mecanice sunt medii care se bazează pe producţii standard și sunt testate în conformitate cu procedurile interne. Valorile specifice sunt date pentru îndrumare. Cifrele se pot schimba în funcția metodelor de testare utilizate. În cazul în care o anumită valoare are o importanță primordială pentru o specificație, vă rugăm să consultați Departamentul Tehnic SURU

Din aceeasi categorie