Placă de construcție rezistentă la foc - PROMATECT®-L

Descriere

Material rezistent la foc, pe bază de silicat de calciu, cu priză de ciment, nu este sensibil la umitidate, de dimensiuni mari, autoportant.Producţia are loc în conformitate cu standardul ISO 9001 de asigurare a calităţii.

Domenii de aplicare

Construcţia structurilor rezistente la foc conform cerinţelor europene în domeniul construcţiilor înalte şi în toate domeniile construcţiei industriale:în special structuri uşoare cu izolare termică bună. PROMATECT®-L este un produs de protectie antifoc cu urmatoarele utilizari (conform EAD 350142-00-1106): utilizare la interior (tip Z2), la interior: in conditii de umiditate ridicata (tip Z1).

Avantaje

  • Rezistent la efectele umezelii
  • Nu se deteriorează din punct de vedere fizic atunci când este utilizat în condiții de umiditate
  • Caracteristicile de performanță nu se degradează împreună vârstă sau umezeală
  • Nu încurajează apariția mucegaiului și este rezistentă la atacurile din partea paraziților

Detalii tehnice

Consistenţă: moale
Înălţime: cca 40 mm
Ambalaj:  100 manşoane/cutie
Depozitare:  Depozitaţi în condiţii uscate.

Notă:
Toate valorile fizico-mecanice sunt medii care se bazează pe producţii standard și sunt testate în conformitate cu procedurile interne. Valorile specifice sunt date pentru îndrumare. Cifrele se pot schimba în funcția metodelor de testare utilizate. În cazul în care o anumită valoare are o importanță primordială pentru o specificație, vă rugăm să consultați Departamentul Tehnic SURU

Din aceeasi categorie