Placă de construcție rezistentă la foc – PROMATECT®-L500

Descriere

Plăci de construcţii rezistente la foc, pe bază de silicat uşor, cu priză de ciment, rezistente la umiditate, de dimensiuni stabile, mari şi auto- portante. Plăcile se produc în con- formitate cu normele ISO 9001 care asigură calitatea produsului. PROMATECT®-L500 placă minerală “Matrix Engineered” care este aproape alb/bej la culoare și are o suprafață netedă șlefuită pe o față cu o textură ușoară tip fagure pe suprafața opusă. PROMATECT®-L500 este chimic inertă și este rezistentă la substanțe acide și alcaline diluate. Plăcile ar trebui să fie protejate în cazul în care concentrațiile chimice ridicate au posibilitatea să se producă.

Domenii de aplicare

Executia de tubulaturi de ventilație auto-portante, tubulaturi de extractie a fumului și căldurii, placarea tubulaturilor de ventilație din tablă. PROMATECT®-L500 are următoarele utilizări (conform EAD 350142-00-1106): utilizare la interior (tip Z2), la interior: în condiții de umiditate ridicată (tip Z1), utilizare la exterior, semi-expusă (tip Y).

Avantaje

  • rezistent la efectele umezelii
  • nu se deteriorează din punct de vedere fizic atunci când este utilizat în condiții de umiditate
  • caracteristicile de performanță nu se degradează împreună vârstă sau umezeală

Detalii tehnice

Alcalinitate: approx. 9pH
Densitate (uscat):  cca 500kg/m³
Umiditate: 3 – 5%
Moisture Diffusion Resistance: cca 3.2μ

Notă:
Toate valorile fizico-mecanice sunt medii care se bazează pe producţii standard și sunt testate în conformitate cu procedurile interne. Valorile specifice sunt date pentru îndrumare. Cifrele se pot schimba în funcția metodelor de testare utilizate. În cazul în care o anumită valoare are o importanță primordială pentru o specificație, vă rugăm să consultați Departamentul Tehnic SURU

Din aceeasi categorie