Placă de construcție rezistentă la foc PROMATECT®-XS

Descriere

PROMATECT®-XS este placa inovativa de inalta performanta, special conceputa pentru protectia la foc a elementelor structurale de otel precum coloane sau grinzi cu sectiuni inchise sau deschise, cand se solicita o protectie riguroasa la foc. Multumita proprietatilor sale, aceasta garanteaza protectia structurilor de la R 30 la R 300. Placa este deasemenea caracterizata de proprietati mecanice foarte bune, cum ar fi rezistenta la impact, rigiditate precum si rezistenta la incovoiere si rezistenta la compresiune. PROMATECT®-XS prezinta muchie dreapta si nu contine compusi periculosi – este un produs prietenos cu mediul inconjuroator si reciclabil.

Domenii de aplicare

Plăcile PROMATECT®-XS pot fi folosite atât în construcții rezidențiale și nerezidențiale (de exemplu, clădiri de utilitate publică) ca protecție la foc a structurilor metalice (grinzi, stâlpi). Este potrivit pentru utilizari semi-expuse (tip Y, Z1 si Z2 conform EAD 350142-00-1106).

Detalii tehnice

Reactia la foc:    A1
Densitate (uscat): cca 915kg/m³
Moisture Diffusion Resistance: cca 10μ
Conductibilitate termică @ 20 °C:  cca 0.25W/m°K

Notă:
Toate valorile fizico-mecanice sunt medii care se bazează pe producţii standard și sunt testate în conformitate cu procedurile interne. Valorile specifice sunt date pentru îndrumare. Cifrele se pot schimba în funcția metodelor de testare utilizate. În cazul în care o anumită valoare are o importanță primordială pentru o specificație, vă rugăm să consultați Departamentul Tehnic SURU

Din aceeasi categorie