Protectia la foc a tubulaturilor de ventilatie

Solutiile de izolatie cu rezistenta la foc pentru sistemele HVAC oferite de compania noastra se refera la:

Vata minerala bazaltica sub forma unor saltele din lamele de vata, pe folii de aluminiu armate cu fibra de sticla, intr-un singur strat, fixate cu ajutorul cuielor de sudura izolate. Aceasta solutie se preteaza canalelor si conductelor circulare pentru incalzire, ventilatie si aer conditionat care necesita un timp de rezistenta la foc de 30 sau 45 de minute.
Vata minerala bazaltica sub forma unor saltele din vata cusute pe plasa de rabit, intr-un singur strat, fixate cu ajutorul cuielor de sudura izolate. Aceasta solutie se preteaza canalelor si conductelor circulare pentru incalzire, ventilatie si aer conditionat care necesita un timp de rezistenta la foc de 60 de minute.

Cerințele de protecție la foc pentru conductele de aerisire sunt direct legate de funcția lor de proiectare, natura și comportamentul focului și materialele de construcție care alimentează incendiul. Performanța de rezistență la foc a conductei de ventilație în sine, de asemenea, joaca un rol critic

Conductele tradiţionale din tablă de inox nu reuşesc să satisfacă cerinţele acceptate la nivel internaţional de protecţie împotriva incendiilor. Acestea se încălzesc şi se deformează rapid de la efectul focului.În unele circumstanţe,acestea chiar accelerează răspândirea flăcării şi fumului.

Conductele din tablă de oţel de la un producător independent pot fi căptuşite sau acoperite cu plăci rezistente la foc sau conducta poate fi fabricată exclusiv din aceste plăci