Tamplarie din aluminiu rezistent la foc

Tamplaria din aluminiu rezistent la foc este disponibila intr-o gama impresionanta de modele datorita tehnologiei de ultima generatie implementata in proiectarea si executia fiecarei componente destinate pentru aplicatii atipice precum compartimentarea de incendiu si limitarea propagarii focului.

Tamplaria din aluminiu rezistent la foc ofera protectie impotriva incendiilor pe durate de 30, 60, 90 si 120 de minute, iar datorita etanseitatii la foc si la fum sunt ideale pentru utilizarea in caile de evacuare, oferind suficient timp pentru parasirea cladirii in conditii de siguranta.

Tamplaria din aluminiu rezistent la foc devine din ce in ce mai populare in proiectele din institutiile de sanatate respectiv in proiectele rezidentiale colective, unde siguranta este un criteriu vital.

Noi putem oferi siguranta si rafinamentul estetic la pachet, la cele mai competitive preturi de pe piata, pentru a va incuraja sa investiti in protectia familiei si a locuintei dumneavoastra, pentru orice urgenta.