Vopsea Antifoc - PROMASTOP®-CC

Descriere

A PROMASTOP®-CC este o vopsea ,,hibrid”, pe bază de apă, rezistentă la foc. Acesta combină calităţile pozitive ale vopselurilor intumescente şi ablative. În domeniul trecerilor antifoc, PROMASTOP®-CC asigură protecţie sigură împotriva propagării fumului,căldurii şi focului datorită efectului său de spumare şi formării simultane a unui strat solid şi dur.

Domenii de aplicare

PROMASTOP®-CC este o vopsea antifoc pentru servicii care trec prin pereţi şi pardoseli. Este destinată utilizării pentru cabluri, mănunchiuri de cabluri,ţevi combustibile şi incombustibile,obturatoare de incendiu şi chiar şi în sisteme de ventilaţie, pentru a preveni propagarea fumului, căldurii şi focului. Există de asemenea teste EN pentru PROMASTOP®-CC pentru prevenirea propagării focului de-a lungul cablurilor şi mănunchiurilor de cabluri.

Avantaje

  • Potrivit pentru utilizarea în camere umede (ex.nivel de umiditate ridicat,stropite cu apă)
  • Proprietăţi adezive excelente
  • Secţiune minimă de izolare pentru toate grupurile de cabluri

Detalii tehnice

Densitate:  1.5 ± g/cm³
Temperatura de expansiune:  cca 190°C
Temperatura de lucru: 5°C – 40°C
Conţinut de VOC:  0g/l
Categoria de utilizare:   Clasa X
Culoare: Gri deschis
Consistenţă:  lichid

Notă:
Toate valorile fizico-mecanice sunt medii care se bazează pe producţii standard și sunt testate în conformitate cu procedurile interne. Valorile specifice sunt date pentru îndrumare. Cifrele se pot schimba în funcția metodelor de testare utilizate. În cazul în care o anumită valoare are o importanță primordială pentru o specificație, vă rugăm să consultați Departamentul Tehnic SURU

Din aceeasi categorie